nieuws

Peek naar Wolf Huisvestingsgroep

Loopbaan

Peek naar Wolf Huisvestingsgroep
John Patrick Peek

John Patrick Peek (35) treedt in november in dienst bij Wolf Huisvestingsgroep in Amsterdam. Hij gaat onder meer de business development van Wolf Property Management Platform verzorgen.

Naast Wolf PMP neemt Peek onder meer een deel van de groeiende verhuur- en beheerportefeuille van de onderneming onder zijn hoede. Ook zal hij als projectleider nauw betrokken zijn bij de nieuw te ontwikkelen Stichting Kenniscentrum Woningverhuur. Dit platform zal relevante, nuttige en verrassende deskundige kennis delen met professionals in de woningmarkt.

Peek werkte eerder al vijf jaar als regiomanager bij Wolf Huisvestingsgroep. Directeur Frank van Min is opnieuw blij met deze personele versterking: ‘De praktijkkennis en ruime ervaring van John Patrick in projectmanagement en software-ontwikkeling, sluiten goed aan bij onze behoeften en doelstellingen.’

Reageer op dit artikel