nieuws

Oud-Young Talent Klaas Boekschoten naar Kroese Paternotte

Loopbaan

Klaas Boekschoten, de Vastgoedmarkt Young Talent van 2015, versterkt per 1 maart 2018 de afdeling Capital Market van Kroese Paternotte.

Oud-Young Talent Klaas Boekschoten naar Kroese Paternotte
Klaas Boekschoten

Boekschoten gaat zich toeleggen op de aan- en verkoop van winkelobjecten, vooral voor institutionele beleggers. Hij begon in 2009 bij Actys Retail (nu Apleona) als winkelcentrummanager voor beleggers als ING en ASR Vastgoed Vermogensbeheer. In 2011 maakte hij de overstap naar ASR Vastgoed Vermogensbeheer in de functie van senior accountmanager retail. In de zes jaar bij ASR Vastgoed Vermogensbeheer heeft Boekschoten zich ontwikkeld tot senior assetmanager retail & shopping centers. Hij speelde een rol bij aan- en verkooptrajecten, deed ervaring op in het inbrengen van assetmanagementvisies bij aan- en verkooptrajecten en zag toe op scherpe due diligence.

Boekschoten volgde opleidingen aan de IVA Driebergen, Northwood University (USA) en Nyenrode Business Universiteit. In 2015 won hij de Vastgoedmarkt Young Talent Award.

‘Met de overstap naar KroesePaternotte zal ik mij gaan toeleggen op het begeleiden en faciliteren van vooral institutionele beleggers bij acquisities en interne besluitvorming, gebaseerd op helder assetmanagement en analyses. Hierdoor kan Kroese Paternotte de institutionele beleggers bijstaan, ze ontzorgen bij het aankoopproces en ze helpen een goed eindresultaat te bereiken’, zegt Boekschoten.

 

Reageer op dit artikel