nieuws

Nieuwe Board RICS Europa

Loopbaan

Nieuwe Board RICS Europa

RICS heeft de European World Regional Board conform de statuten vernieuwd. De board bestaat uit acht vastgoedprofessionals uit vijf landen.

Tina Paillet FRICS, hoofd projecten en technologie van Generali Real Estate is de nieuwe voorzitter.

Nederland is ruim vertegenwoordigd door Marcel de Boer MRICS, Managing Director van Troostwijk Real Estate en Maarten Vermeulen, RICS Regional Managing Director voor Europa, Rusland en GOS. De overige leden zijn Seweryna Afanasjew, Silvio Estienne, Eduardo FernandezCuesta, Nikolaus Holzinger en Josiane Richardson. De leden van de Board zijn benoemd voor een periode van drie jaar. Bij RICS Europe zijn ruim 8100 gekwalificeerde vastgoedprofessionals aangesloten uit meer dan 40 Europese landen.

Doel van de World Regional Boards is de RICS-strategie op regionaal niveau te realiseren door toezicht te houden op plannen en middelen toe te wijzen binnen de regio. Zij rapporteren aan de Management Board. Kerntaak van de Board van RICS Europe is te bewerkstelligen dat RICS-vastgoedprofessionals de uitdagingen aan kunnen gaan waar de natuurlijke en de gebouwde omgeving voor komen te staan, in het licht van de snelgroeiende wereldbevolking.

Reageer op dit artikel