nieuws

Mireille Pallandt consultant Escalier Executive Search

Loopbaan

Mireille Pallandt is met ingang van 1 november 2017 begonnen als consultant bij Escalier Executive Search.

Mireille Pallandt consultant Escalier Executive Search

Door haar komst versterkt Escalier haar positie als boutique search onderneming binnen de internationale vastgoedmarkt.

Pallandt is al ruim 20 jaar actief als retail investment & asset manager. Zij is haar carrière begonnen bij ING Real Estate. Daar was ze nauw betrokken bij de strategie en opbouw van de Europese retailportefeuille. Vervolgens werkte zij in Azië en Centraal-Europa als acquisiteur en investment manager. Sinds 2005, na haar terugkeer in Nederland, werkte Pallandt als senior asset manager bij CBRE Global Investors in Amsterdam.

Reageer op dit artikel