nieuws

John Forrester nieuwe Global President Cushman & Wakefield

Loopbaan

John Forrester is benoemd tot Global President van Cushman & Wakefield. Hij wordt opgevolgd door voormalig Head of UK & Ireland Colin Wilson die is benoemd tot Chief Executive Officer Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA).

John Forrester nieuwe Global President Cushman & Wakefield

Beide benoemingen gaan per 1 december 2017 in.

Als Global President is Forrester verantwoordelijk voor de operationele en managementaansturing van de vier wereldwijde regio’s waarin Cushman & Wakefield actief is: de Verenigde Staten, EMEA, Azië Pacific en Groot-China. In zijn nieuwe rol werkt Forrester vanuit Londen in nauwe samenwerking met CEO Brett White. Voor de wereldwijde fusie tussen Cushman & Wakefield en DTZ was Forrester Chief Executive EMEA van DTZ waar hij in 1988 is gestart. Als Group Chief Executive van DTZ Holdings  begeleidde hij in 2011 de verkoop van DTZ aan UGL. Sinds de fusie in 2015 was hij CEO EMEA van Cushman & Wakefield.

Colin Wilson startte in 1996 bij DTZ waar hij verantwoordelijk was voor het nationale en Central London investment team. In 2012 werd hij Head of UK & Ireland. Sinds de fusie in 2015 heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd aan de verdere groei van de business in de UK en Ierland en maakte hij deel uit van het EMEA Leadership board van de organisatie. Wilson is onder meer verantwoordelijk is voor de lancering van Inspire, het Cushman & Wakefield ´diversity and inclusion´ programma in het Verenigd Koninkrijk. Wilson zal nauw samenwerken met Cushman & Wakefield´s EMEA Chairman Carlo Barel di Sant´Albano. Wilson wordt opgevolgd door George Roberts die is benoemd tot Head of UK & Ireland

Reageer op dit artikel