nieuws

Denise Hoogendoorn hoofd Facility Management Colliers

Loopbaan

Denise Hoogendoorn hoofd Facility Management Colliers
Denise Hoogendoorn

Op 1 januari 2018 start Denise Hoogendoorn (29) in haar nieuwe rol als Head of Facility Management Consultancy bij Colliers International.

Hoogendoorn neemt de taken over van Willem van Ansem, die na 17 jaar Colliers International verlaat. In deze functie wordt zij verantwoordelijk voor de aansturing van het FMC-team. Dit team houdt zich bezig met de strategische advisering van facility management afdelingen van grootzakelijke organisaties.

Hoogendoorn heeft veel ervaring in facility management. Ze werkte de afgelopen drie jaar als consultant in het FMC-team van Colliers International. Daarvoor werkte ze als assistent facility manager bij zuivelcoöperatie FrieslandCampina.

Partner en director Occupier Services Harold Coenders van Colliers International is trots op dit jonge talent. ‘Met de promotie van Hoogendoorn zetten we een volgende stap in het verder ontwikkelen van Facility Management Consultancy en het uitbouwen van ons marktleiderschap op het gebied van huisvesting & facility benchmarks.’ Coenders vervangt Van Ansem in het management team van Colliers.

Foto's

Reageer op dit artikel