nieuws

ASR Vastgoed Vermogensbeheer wint Gouden Baksteen 2017

Loopbaan

ASR Vastgoed Vermogensbeheer heeft de Gouden Baksteen 2017 van JLL gewonnen, een prijs toegekend door een groep collega-beleggers.

ASR Vastgoed Vermogensbeheer wint Gouden Baksteen 2017
Dick Gort neemt Gouden baksteen in ontvangst

De prijs werd in ontvangst genomen door ceo Dick Gort van ASR Vastgoed Vermogensbeheer. De Gouden Baksteen is gekoppeld aan het jaarlijkse beleggersonderzoek van JLL naar het vastgoedbeleggingsbeleid. In dit onderzoek onder nationale en internationale vastgoedbeleggers, verkozen de respondenten een collega-investeerder die zich in hun ogen het afgelopen jaar heeft onderscheiden in onder meer strategie, gevoerd beleid, of behaalde prestaties.

Hoofd Capital Markets Dré van Leeuwen van JLL Nederland prees ASR Vastgoed Vermogensbeheer voor het oprichten van Nederlands kantorenfonds. ‘Met het aangetrokken Aziatische kapitaal hadden zij een duidelijke strategie ‘het aankopen van kantoorvastgoed rondom mobiliteitsknooppunten’. ASR Vastgoed Vermogensbeheer is erin geslaagd zichzelf onderscheidend te positioneren op het gebied van strategie, gevoerd beleid als behaalde prestaties.’ Van Leeuwen doelt daarmee op de portefeuille met 15 kantoren die ASR in december 2016 voor 275 miljoen euro kocht van NS Vastgoed en een aantal institutionele beleggers.

Ceo Dick Gort van ASR Vastgoed Vermogensbeheer: ‘Al meer dan 125 jaar investeert ASR Vastgoed Vermogensbeheer in vastgoed voor institutionele investeerders. Onderdeel van onze langetermijnvisie is onze overtuiging dat investeren in kwaliteit de beste garantie is voor rendement en waardeontwikkeling op de lange termijn. De duidelijke keuze voor locatie en type vastgoed kenmerkt de strategie van al onze vastgoedfondsen. We zijn blij met de erkenning van nationale en internationale beleggers en trots op het winnen van de Gouden Baksteen 2017.’

ASR Vastgoed Vermogensbeheer ontving een lidmaatschap van JLL for HomePlan ter waarde van 3.500 euro.

Reageer op dit artikel