nieuws

Seckel van Multi naar Neoo

Loopbaan

Seckel van Multi naar Neoo
Arjen Seckel

Arjen Seckel MBA heeft zich per 1 oktober 2017 als partner aangesloten bij vastgoedontwikkelaar Neoo. Hij is afkomstig van Multi.

Seckel (41) was voorheen werkzaam bij Multi Corporation; vanaf 2011 als vastgoedontwikkelaar en de afgelopen jaren als directeur Asset Management in Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk. Daarvoor werkte hij in diverse rollen voor ING Real Estate, onder meer in Hong Kong.

Neoo is in 2015 opgericht door de managing partners Sander van Oss MBA en Eelco Nettinga MRE. Het bedrijf focust zich primair op de (her)ontwikkeling van complexe en multifunctionele vastgoedprojecten waar winkelen, wonen, werken en verblijven centraal staan. De onderneming ontwikkelt zowel voor investeerders als voor eigen rekening en risico en houdt kantoor in Amsterdam.

Reageer op dit artikel