nieuws

Real I.S. opent kantoor in centrum Amsterdam

Loopbaan

Real I.S. zet zijn groeistrategie voort en opent begin november 2017 een kantoor aan de Amsterdamse grachtengordel. Melanie Grüneke zal in haar rol as head of the Netherlands Branch fungeren als manager van het nieuwe kantoor van Real I.S.

Real I.S. opent kantoor in centrum Amsterdam
Melanie Grüneke

De Duitse fondsleverancier heeft via verschillende fondsen voor ongeveer 1 miljard euro belegd in Nederland. Naast het vastgoed in de belangrijkste kernmarkt in Amsterdam bezit Real I.S. ook onroerend goed in Rotterdam en Den Haag. De opening van het nieuwe kantoor onderstreept de continue uitbreiding van de beleggingen van de organisatie in Nederland. In een toelichting zegt Real I.S. dat het 90 m2 huurt in een pand aan Herengracht 478.

‘Nederland is al langere tijd een van onze doelmarkten en heeft zich voor ons inmiddels zelfs ontwikkeld tot een kernmarkt. Met de opening van het kantoor in Amsterdam zijn we ook lokaal vertegenwoordigd en kunnen we onze beleggingen zelf direct beheren, onze portfolio’s verder uitbreiden en ons netwerk verstevigen’, zegt Georg Jewgrafow, ceo van Real I.S.

Naast Amsterdam heeft Real I.S. vestigingen in Duitsland en Parijs. Binnenkort opent de organisatie ook een kantoor in Madrid, waardoor het vertegenwoordigd zal zijn in vier Europese landen. ‘Europa biedt veel aantrekkelijke investeringsmogelijkheden. Door deze weg te volgen, behouden we de juiste investeringsfocus. Hierbij werken we op basis van een gedegen onderzoeksstrategie’, zegt Jewgrafow.

Het kantoor in Amsterdam biedt ondersteuning bij zowel commercieel als technisch vermogensbeheer. Op de middellange termijn zijn er plannen om vier tot vijf medewerkers in dienst te nemen, die onder het gezag van Melanie Grüneke zullen vallen. Grüneke (47) heeft meer dan twintig jaar ervaring in de vastgoedsector en is gespecialiseerd in Europees vermogensbeheer van commercieel vastgoed. Voorheen was zij werkzaam als internationaal vermogensbeheerder voor Real I.S. in München. Daaraan voorafgaand vervulde Grüneke de rol van head of Central Asset Management bij IVG Asset Management.

Reageer op dit artikel