nieuws

Omniboxx versterkt team met commercieel directeur

Loopbaan

Omniboxx versterkt team met commercieel directeur
Milco Werkhoven

Milco Werkhoven is per 1 oktober 2017 in dienst getreden bij Omniboxx als commercieel directeur.

Werkhoven adviseert ruim 25 jaar vastgoedbeleggers en -beheerders in financiële software-oplossingen voor hun portefeuille-activiteiten. Nationale en internationale marketing- en saleservaring deed Werkhoven op bij onder andere Kalshoven Automation (Rems), Manhattan Software en Planon. Bij Omniboxx gaat Werkhoven de klantenkring verder uitbreiden en beheren.

Omniboxx levert volledig webbased software-oplossingen voor de vastgoedbranche. De software van Omniboxx stelt klanten in staat efficiënt en klantgericht het beheer van de vastgoedportefeuilles in te richten. Omniboxx levert functionaliteit voor alle kernprocessen en integreert dit met deeloplossingen voor externe partijen uit de vastgoedketen.

Reageer op dit artikel