nieuws

Keystone nieuw lid Neprom

Loopbaan

Keystone nieuw lid Neprom
Prins & Keizer aan Vijzelgracht Amsterdam

Neprom heeft Keystone Vastgoed verwelkomd als nieuw lid. Met deze vastgoedontwikkelaar zegt Neprom haar ledennetwerk te versterken.

Keystone Vastgoed is in 2003 opgericht door Caspar Diepenhorst en Ramon Hermans. Beiden hebben vanuit verschillende disciplines veel ervaring opgedaan met commercieel vastgoed. Keystone Vastgoed werkt zoveel mogelijk met vaste partners voor wat betreft makelaardij, financiering, realisatie en beheer.

Het bedrijf heeft kantoorprojecten gerealiseerd in Papendorp in Utrecht, Bedrijfspark Hoogoorddreef in Amsterdam Zuidoost, het voormalige hoofdkantoor van ABN Amro aan de Vijzelstraat in Amsterdam herontwikkeld en meerdere transformaties naar wonen verricht. Keystone Vastgoed wil met het Neprom-lidmaatschap haar kennis en netwerk vergroten. ‘Het lidmaatschap is een kwaliteitstempel voor ons’, aldus directeur Caspar Diepenhorst.

Reageer op dit artikel