nieuws

Cromwell maakt Mark McLaughlin directeur Europa

Loopbaan

Cromwell maakt Mark McLaughlin directeur Europa
Mark McLaughlin

Cromwell Property Group heeft Mark McLaughlin benoemd tot managing director van zijn Europese bedrijf.

McLaughlin is sinds 2001 werkzaam binnen Cromwell en heeft verschillende rollen bekleed zoals Head of Property Europe en Head of Benelux, gevestigd in Amsterdam. De afgelopen maanden heeft hij zich voorbereid op zijn nieuwe functie. In zijn rol als managing director Europe rapporteert hij direct aan Paul Weightman, ceo van Cromwell Property Group, en is hij verantwoordelijk voor de Europese bedrijfsvoering van Cromwell.

Hij volgt David Kirkby op, die binnen de Europese organisatie de functie van executive director heeft gekregen en verantwoordelijk wordt voor het ontwikkelen en onderhouden van relaties met de bestaande cliënten en het genereren van new business.

Reageer op dit artikel