nieuws

Compact RES breidt management team uit

Loopbaan

Compact RES breidt management team uit
Simon IJsseldijk

Compact Real Estate Services in Hilversum breidt per 1 september het management team uit met Ramon Timmerman en Simon IJsseldijk. 

De overige MT-leden zijn algemeen directeur Willy Miggelbrink en hoofd Financiën Simon IJskes.

IJsseldijk heeft ervaring opgedaan in het vastgoedbeheer en wordt hoofd Commercial Management. Hij studeerde Real Estate & Housing aan de TU Delft. Hij is verantwoordelijk voor het commerciële beleid en gaat zich richten op optimalisatie van het commercieel beheer en groei van de portefeuille.

Ramon Timmerman was voorheen senior technisch manager bij een partij in technisch vastgoedbeheer. Hij wordt als hoofd Technical Management verantwoordelijk voor het technisch beheer en de projectbegeleiding van bouwprojecten.

Compact Real Estate Services is opgericht in 2012 en beheert een landelijke vastgoedportefeuille bestaande uit woningen en commercieel vastgoed. Naast het beheren van vastgoed richt Compact Real Estate Services zich op de projectbegeleiding en directievoering bij bouwprojecten.

Foto's

Reageer op dit artikel