nieuws

CBRE breidt Industrial & Logistics-team uit

Loopbaan

CBRE breidt Industrial & Logistics-team uit
Duco Burghout

Internationaal vastgoedaviseur CBRE heeft zijn Industrial & Logistics-team uitgebreid met Duco Burghout (26), Daphne Groot Hemmink (38) en Koen de Jong (25).

Burghout was het afgelopen jaar al actief bij CBRE als research-stagiair. Hij studeerde onlangs af aan de Erasmus Universiteit, waar hij een master behaalde in Urban, Port and Transport Economics. Burghout schreef zijn scriptie over last mile delivery, een actueel onderwerp in de logistieke sector. Het onderzoek richtte zich met name op de vraag of en wanneer uitbesteding van e-commerce-leveringen zinvol is. Binnenkort verschijnt een rapport, waarin de uitkomsten van de scriptie nader worden toegelicht. Burghout is benoemd tot consultant.

Koen de Jong heeft onlangs zijn master Facility & Real Estate Management aan de University of Greenwich afgerond. Tijdens zijn master heeft hij werkervaring opgedaan bij Urban Industrial. Als consultant bij CBRE richt hij zich met name op advies aan opdrachtgevers die logistiek en industrieel vastgoed willen aan- of verkopen.

In de functie van team-assistent gaat Daphne Groot Hemmink zich richten op de organisatorische en financieel-administratieve ondersteuning van het team, dat klanten in de industriële en logistieke sector adviseert op het gebied van bedrijfshuisvesting. Groot-Hemmink werkte de afgelopen jaren bij verschillende organisaties als officemanager, waaronder Smaak Retail en Aedes Real Estate.

Foto's

Reageer op dit artikel