nieuws

Vastgoedmarkt-experts: ‘Leiderschap tonen, opschalen en actie ondernemen’

Loopbaan

Vastgoedmarkt-experts: ‘Leiderschap tonen, opschalen en actie ondernemen’
Johannes van Bentum, Marcel de Boer, Erik Steinmaier, Maarten van Duijn en Paul Oremus

Vanaf 2023 mag er in Nederland geen enkel kantoor meer zijn met een energielabel slechter dan C. Het Vastgoedmarkt Executive Expertpanel vraagt zich af of dat tijdig lukt.

Met name kleine beleggers lijken zich nog niet te realiseren dat kantoren met een slechter label dan niet meer mogen worden gebruikt. De Vastgoedmarkt-experts roepen de vastgoedsector dan ook op tot ‘Leiderschap tonen, opschalen en actie ondernemen’.

Het vijfde Executive Expert-panel van 2017 werd gehouden op 15 september in HNK Arena in Amsterdam Zuidoost. Vier experts bespraken actuele ontwikkelingen in de vastgoedsector. Aan tafel zaten: Marcel de Boer (voorzitter NVM Business), Maarten van Duijn (directievoorzitter Heijmans Vastgoed), Paul Oremus (country manager CBRE Global Investors) en Erik Steinmaier (sectordirecteur Real Estate ABN Amro). De discussie werd geleid door Vastgoedmarkt-hoofdredacteur Johannes van Bentum.

> Download hier het complete verslag van het vijfde Vastgoedmarkt Executive Expert-panel ‘Leiderschap tonen, opschalen en actie ondernemen’.

Reageer op dit artikel