nieuws

Wisseling van wacht bij Fresh

Loopbaan

Wisseling van wacht bij Fresh
Evenement van Fresh

De besturen en de raad van commissarissen van Fresh zijn gewisseld. De wisseling van de wacht geldt voor Fresh Students en Fresh Professionals.

Bij Fresh Students, de landelijke studievereniging die academische vastgoedstudenten in contact brengt met vastgoedprofessionals, is de samenstelling als volgt veranderd: Jochem de Vos, Michel Vonk, Martijn Bernhard, Adriaan de Jong, Hugo Wouda en Jolien Dijkstra zijn afgetreden. Het nieuwe bestuur van Fresh Students bestaat nu uit: Yvette van Piggelen (Universiteit Utrecht, Chairman), Jos Kuijer (University of Greenwich, Company Relations), Nathan Vos (Universiteit Utrecht, Career), Heleen Luijt (TU Delft, Student Relations), Fleur Klanderman (Technische Universiteit Eindhoven, Finance) en Cazimir Boon (Rijksuniversiteit Groningen, Marketing).

Ook zal het bestuur van Fresh Professionals, het landelijke netwerk voor academische vastgoedprofessionals, deels gewijzigd worden. Drie bestuursleden, Roel Drenth (Cushman & Wakefield), Mathia van der Varst (Kondor Wessels) en Matthijs Hesselink (CBRE), hebben hun bestuurstermijn achter de rug en worden hartelijk bedankt voor hun verdiensten. Alma van Ruler (Wereldhave), Boudewijn Stumpel (Corum Asset Management), en Nicky Engelsing (CBRE Global Investors) gaan hun tweede jaar in en worden respectievelijk Chairman, Finance en Company Relations. Vanaf augustus wordt het bestuur gecomplementeerd door Marco Peetsma (Savills), Iris Lambregts (JLL) en Diederik van Hoogevest (Whitewood). Zij zijn verantwoordelijk voor de functies Activities, Communication en FP 5+/10+.

Daarnaast krijgt ook de raad van commissarissen van Fresh Students vers bloed. Vier RvC leden zullen aftreden en worden hartelijk bedankt voor hun verdiensten: Mieke Verschoor Boisen (OVG Real Estate), Anneke van Kempen (Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties), Harma Zijgers (Mooiland) en Jasper Stam (Kondor Wessels). Erik Kleemans (Wereldhave) en Rik van Dijk (Deloitte) zullen aanblijven als RvC leden. Vanaf september wordt de RvC gecomplementeerd door Madelon Lageveen (Fakton), Fleur Mank (ABN Amro), David de Grauw (ABC Nova) en Ineke Lenssen (Dura Vermeer).

Reageer op dit artikel