nieuws

Weidema naar Being Development

Loopbaan

Weidema naar Being Development
Anne Feikje Weidema

Anne Feikje Weidema zal per 1 oktober als Marketing & Communicatie manager starten bij Being Development.

Ze heeft ervaring in design management, branding & (visual) identity, marketing / communicatie, business development, onderzoek en onderwijs. Voordat ze bij Being begon, heeft Weidema een research traineeship gedaan bij OMA en gewerkt als design manager/course coordinator bij De Boer & Wang studio (DETAO) in Shanghai (China). Haar laatste functie was marketing/communicatie manager bij PLP Architecture in Londen.

Ze heeft diverse lezingen gegeven over het onderwerp Ouderenhuisvesting, Ontwerp en Welzijn, in Nederland, Groot-Brittannië, China en Zuid-Korea. Weidema behaalde haar masters in de politieke wetenschappen en voltooide haar studie aan de Design Academy Eindhoven in Man & Well Being.

Reageer op dit artikel