nieuws

Weekers naar AM RED-bedrijf Consult

Loopbaan

Weekers naar AM RED-bedrijf Consult
Stef Weekers

Stef Weekers MRICS (41) is in dienst getreden bij advies- en projectmanagementbureau Consult van AM Real Estate Development.

In de functie van adjunct-directeur is hij medeverantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van Consult. Met zijn komst zegt het bedrijf nog beter in staat te zijn in te spelen op duurzaamheidsvraagstukken, waaronder het aanpakken van leegstand op gebiedsniveau en het bevorderen van gezonde gebouwen in commercieel vastgoed.

Tot 1 september was Weekers werkzaam bij management consultancybureau AT Osborne, waar hij de afgelopen negen jaar adviseerde over strategische huisvesting- en vastgoedvragen bij voornamelijk eindgebruikers. Daarnaast was hij nauw betrokken bij gebiedsherontwikkeling, onder meer als directeur van Wijkontwikkelingsmaatschappij (WOM) Noordwest in Utrecht. In 2016 is hij toegetreden tot het bestuur van RICS.

Reageer op dit artikel