nieuws

Tak Lam naar Colliers

Loopbaan

Tak Lam naar Colliers
Tak Lam

Tak Lam (51) heeft zich verbonden aan Colliers International als director Residential Advisory Services in het Capital Markets-team.

In deze rol is hij verantwoordelijk voor de strategische advisering van professionele vastgoedpartijen zoals beleggers, aannemers, ontwikkelaars, corporaties, zorginstellingen en gemeentes die actief zijn op de Nederlandse woningmarkt. Tak heeft jarenlange ervaring in de Nederlandse woningmarkt, onder meer als cfo van Amvest.

Dirk Bakker, ceo Colliers International: ‘Ik ben ontzettend blij met de komst van Tak Lam naar Colliers. Ons Capital Markets Residential-team wordt verder versterkt door zijn kennis en ervaring. Hierdoor kunnen wij onze opdrachtgevers nog beter bedienen. Met zijn komst onderstreept Colliers haar focus op een verdere verdieping van de commerciële kant van het bedrijf.’

Reageer op dit artikel