nieuws

Stem nu voor de CRE-manager van het Jaar

Loopbaan

Stem nu voor de CRE-manager van het Jaar

De vereniging van grootzakelijke vastgoedmanagers Creme reikt op 14 november 2017 voor de eerste keer een award uit aan de Corporate Real Estate Manager van het Jaar. Er zijn 13 kandidaten.

Lezers van Vastgoedmarkt worden uitgenodigd te stemmen op een kandidaat voor deze nieuwe award. Dat kan in de website van Creme tot vrijdag 6 oktober. Op 13 oktober besluit de jury welke drie CRE-managers definitief worden genomineerd.

Voorgedragen zijn Marjoleyn van der Meer (Dura Vermeer), Caroline Lawson (Johnson & Johnson), Desiree Dongelmans (Eneco), Wouter Sanders (Pon Holdings), Pieter Hoogestijn (ING CREM), Marco Schuringa (TNO), Marijn Dekker (TBI Holdings), Edwin van der Zijden (NEN), Pieter Truijens (Gemeente Almere), Jurre van Driel (Shell Real Estate), Eric Geerdes (Engie Services Nederland), Carel Fritzsche (Stork Technical Services) en Jack Rijs (Atradius). In een kort profiel wordt toegelicht waarom zij zijn voorgedragen.

De eindgebruikers worden beoordeeld op hun onderscheidende aanpak op het CRE-vakgebied die herkend wordt door hun onderneming en de vakgenoten. Bezoekers van het Creme-jaarevenement op 14 november hebben uiteindelijk het laatste woord en wijzen de winnaar aan.

De jury bestaat uit Rob Boers (Ernst & Young), Saskia van der Avort (CGI), Hans Cijs (AkzoNobel), Jeroen Lokerse (Cushman & Wakefield), Jan-Hein Tiedema (OVG) en Remco Kroeze (CBRE).

De vereniging Creme is de afgelopen twee jaar hard gegroeid, van twintig leden naar 120 leden. Lid zijn vastgoedgebruikers als Vitens, Kamer van Koophandel, APG, Thales, Friesland Campina en Ahold Delhaize.

Reageer op dit artikel