nieuws

Michiel Verlaak naar Bureau Stedelijke Planning

Loopbaan

Michiel Verlaak naar Bureau Stedelijke Planning
Michiel Verlaak

Met ingang van 1 september is Michiel Verlaak (43) aangetreden als adjunct directeur bij Bureau Stedelijke Planning.

Verlaak gaat zich richten op de uitbouw van het team Ruimtelijke Economie en Commercieel Vastgoed.

Michiel Verlaak heeft brede ervaring in de (commercieel) vastgoedwereld. Hij is recent als huisvestingsadviseur actief geweest bij HEVO. Daarvoor heeft hij vijf jaar bij Blauwhoed gewerkt als ontwikkelaar van commercieel vastgoed en woningbouwprojecten.

Verlaak is zijn carrière begonnen bij DTZ Zadelhoff op de onderzoeksafdeling. Hij studeerde Planologie aan de Radboud Universiteit en heeft tevens de postdoctorale opleiding Master of Science in Real Estate afgerond.

Reageer op dit artikel