nieuws

Merel Broeren ontwikkelaar bij Blauwhoed

Loopbaan

Merel Broeren ontwikkelaar bij Blauwhoed
Merel Broeren naar Blauwhoed

Merel Broeren is per 4 september 2017 als conceptontwikkelaar in dienst getreden bij Blauwhoed.

Broeren (28) heeft Sociale Geografie en Planologie gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Eerder werkte zij bij Stec Groep en Amvest. Bij Amvest was Merel verantwoordelijk voor marktonderzoek en conceptontwikkeling voor ontwikkel- en investeringsactiviteiten.

‘Thema’s als flexibiliteit, betaalbaarheid en welzijn beïnvloeden in de huidige tijd de woonbehoefte van consumenten. Als conceptontwikkelaar wil ik door met bestaande en nieuwe concepten scherp inspelen op de vraag van de klant en dit bij Blauwhoed samen met partners omzetten naar duurzame gebieds)ontwikkelingen’, aldus Broeren. Blauwhoed richt zich op de ontwikkeling, verkoop en realisatie van woningen en de (her)ontwikkeling van commercieel vastgoed.

Reageer op dit artikel