nieuws

Meeuwssen naar AM RED

Loopbaan

Rogier Meeuwssen is gestart als senior ontwikkelingsmanager bij gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM.

Meeuwssen naar AM RED
Rogier Meeuwssen naar AM RED

Meeuwssen (41) zal het team van AM Real Estate Development (AM RED) versterken. Hij zal zich richten op het verwerven en ontwikkelen van commercieel vastgoed met de focus op Zuid-Nederland. Meeuwssen is onder meer werkzaam geweest bij WPM Groep, Kadans Vastgoed, Annexum Invest en afgelopen jaren als zelfstandig ondernemer.

Zijn expertise ligt op het vlak van vastgoedontwikkeling, het beheer van vastgoedportefeuilles, acquisities en asset management. Na zijn studie bouwkunde aan de HTS in Den Bosch heeft hij de opleiding bouwkostendeskundige aan de Han Hogeschool in Arnhem gevolgd. Vervolgens heeft hij de sectoropleiding winkelmarkt en de opleiding Master of Real Estate (MRE) aan de Amsterdam School of Real Estate afgerond.

Reageer op dit artikel