nieuws

Gratis Warmtepompen Innovatieroute

Loopbaan

Tijdens Vakbeurs Energie in Den Bosch organiseert het vakblad Warmtepompen op woensdag 11 en donderdag 12 oktober de gratis Warmtepompen Innovatieroute.

Gratis Warmtepompen Innovatieroute
Vakbeurs Energie in Den Bosch

Onder meer door subsidies komt de warmtepomp steeds beter in zicht als duurzame vervanger van – of aanvulling op – de hr-ketel. Door een woning te verwarmen (en koelen) met behulp van een warmtepomp, wordt een duurzaam en comfortabel binnenklimaat gecreëerd, tegen lagere energiekosten.

Als architect, installatieadviseur, medewerker van een vastgoedbedrijf of woningcorporatie is het belangrijk voor u om op de hoogte zijn van de actuele stand van zaken met betrekking tot warmtepomptechnologie en de mogelijke toepassingen ervan, aldus het vakblad.

De deelnemers aan de Warmtepompen Innovatieroute worden in een  groep van maximaal 20 personen langs diverse stands geleid. Tijdens de route praten experts u steeds in 15 minuten bij over actuele ontwikkelingen rond de toepassing van warmtepompen. Inclusief een korte introductie duurt de route anderhalf uur. Op beide dagen (11 en 12 oktober) start de route om 11.15 uur. De route eindigt op beide dagen om 12.45 uur.

Reageer op dit artikel