nieuws

De Zwart adviseur bij Sociëteit Vastgoed

Loopbaan

De Zwart adviseur bij Sociëteit Vastgoed
deel van het bestuur en RvA Sociëteit Vastgoed

De Sociëteit Vastgoed heeft Jurgen de Zwart, directeur en medeaandeelhouder van ABC Vastgoed Groep, bereid gevonden de raad van advies te versterken.

ABC Vastgoed Groep houdt zich bezig met activiteiten op het gebied van conceptontwikkeling, ruimtelijke, bouwkundige advisering en residentieel portefeuille/beleggingsadvies in de corporatie en institutionele sector. De ambassadeurs en de financieel adviseur van de Sociëteit Vastgoed, die samen de raad van advies vormen, verspreiden hun verbondenheid met de Sociëteit Vastgoed in hun netwerk.

De Sociëteit Vastgoed is in 2016 opgericht door Claudia van Haeften MBA RVGME (voorzitter), vanuit de gesignaleerde behoefte vraag en aanbod samen te brengen door persoonlijke relaties met zakelijke belangen effectief met elkaar te verbinden. Met de ontwikkelende groei van techniek en data zullen volgens haar persoonlijke relaties dé belangrijkste schakel worden om relaties te intensiveren en business te genereren.

Reageer op dit artikel