nieuws

Nomineer nu een kandidaat voor CRE-manager van het Jaar

Loopbaan

Nomineer nu een kandidaat voor CRE-manager van het Jaar

De vereniging van grootzakelijke vastgoedmanagers Creme reikt op 14 november 2017 voor de eerste keer een award uit aan de Corporate Real Estate Manager van het Jaar.

Lezers van Vastgoedmarkt worden uitgenodigd om een voordracht voor deze nieuwe award te doen. Het aanmelden van een vastgoedmanager bij een eindgebruiker kan in de website van Creme.

Het werven van kandidaten stopt op 1 september. Iedereen kan een eindgebruiker aandragen voor deze award. Elke voordracht wordt gemeld op de website, waarna tot 15 september iedereen een stem kan uitbrengen op zijn favoriet.

Op 22 september kiest de jury uit de tien kandidaten met de meeste stemmen drie genomineerden. De eindgebruikers worden beoordeeld op hun onderscheidende aanpak op het CRE-vakgebied die herkend wordt door hun onderneming en de vakgenoten. Bezoekers van het Creme-jaarevenement op 14 november hebben uiteindelijk het laatste woord en wijzen de winnaar aan.

De jury bestaat uit Rob Boers (Ernst & Young), Saskia van der Avort (CGI), Hans Cijs (AkzoNobel), Jeroen Lokerse (Cushman & Wakefield), Jan-Hein Tiedema (OVG) en Remco Kroeze (CBRE).

De vereniging Creme is de afgelopen twee jaar hard gegroeid, van twintig leden naar 120 leden. Lid zijn vastgoedgebruikers als Vitens, Kamer van Koophandel, APG, Thales, Friesland Campina en Ahold Delhaize.

Reageer op dit artikel