nieuws

Cushman & Wakefield breidt huisvestingteam uit

Loopbaan

Cushman & Wakefield breidt huisvestingteam uit
Gerda Stelpstra

Asaël Akkerman BSc en Gerda Stelpstra MSc zijn per 1 augustus in dienst getreden van het Global Occupier Services-team van Cushman & Wakefield.

Akkerman is als head of Workplace Netherlands verantwoordelijk voor strategische (her)huisvestingsvraagstukken voor eindgebruikers van vastgoed. Hij zal zich samen met het team richten op het ontwikkelen van toekomstbestendige en inspirerende werkplekconcepten, die productiviteit en welzijn ondersteunen. Akkerman is afkomstig van JLL, waar hij meest recent verantwoordelijk was voor eindgebruiker-gerelateerde dienstverlening in de Benelux.

Stelpstra adviseert als senior Workplace-consultant klanten om het gebied van huisvesting en werkplekconcepten. Ook zij heeft bij haar vorige werkgever JLL ruime ervaring opgedaan met het ontwikkelen van inspirerende werkplekconcepten.

Reageer op dit artikel