nieuws

Bart Oerlemans naar Colliers

Loopbaan

Bart Oerlemans naar Colliers
Benoemingen bij Colliers

Per 1 augustus versterkt Bart Oerlemans (36) het Capital Markets team van Colliers International als senior consultant Industrial & Logistics.

Hij heeft veel ervaring op het gebied van aan- en verhuur en aan- en verkoop van industrieel en logistiek vastgoed. Oerlemans werkte hiervoor bij Bernheze Makelaars en heeft daarvoor jarenlange ervaring opgedaan bij DTZ Zadelhoff (nu Cushman & Wakefield) in Den Bosch.

Daarnaast maakt Roy Verhoeven (27) binnen Colliers de overstap naar Capital Markets als Consultant. In zijn vorige functie op de afdeling Agency heeft hij veel ervaring opgedaan op het gebied van industrieel en logistiek vastgoed. Tot slot is Tom van Laar (26) gepromoveerd tot Consultant in het team. Hij gaat zich richten op Offices en Industrial & Logistics.

‘Met de komst van Bart en Roy en de functiewijziging van Tom Laar worden de Capital Markets afdeling en het Industrial & Logistics team verder versterkt om in te spelen op de groeiende vraag bij onze opdrachtgevers’, zegt Martijn Verhaaf, national director Capital Markets.

Reageer op dit artikel