nieuws

Directeur Blokker stapt op

Loopbaan

Algemeen directeur Rob Heesen van winkelketen Blokker treedt per direct terug. Topman Casper Meijer van moederbedrijf Blokker Holding neemt de leiding van hem over. Hij gaat beide functies combineren.

Directeur Blokker stapt op

Blokker kondigde medio mei een ingrijpende reorganisatie aan. Komend jaar sluiten honderd winkels hun deuren. Het moederbedrijf maakte daarnaast bekend dat het afscheid neemt van alle andere winkelketens, waaronder Intertoys, Xenos, Big Bazar en Leen Bakker.

‘Deze ontwikkelingen leggen een zware druk op de hele Blokkerorganisatie’, meldt het bedrijf. ‘Heesen heeft in dit kader zijn besluit om af te treden vanuit bedrijfsbelang genomen.’

Heesen werkte sinds 1 oktober 2015 bij Blokker. Onder zijn leiding werd de huisstijl van Blokker aangepast. Ook kwam Blokker met een eigen huismerk, onder meer voor handdoeken en beddengoed. Verder werd de webshop vernieuwd.

Heesen was eerder commercieel directeur van Hema. Heesen verving bij Blokker Jack Peters. Peters stapte 31 augustus 2015 per direct op, na zes jaar aan het roer van de huishoudwinkelketen te hebben gestaan. Aanleiding voor zijn vertrek was een verschil van inzicht met de concerndirectie van Blokker Holding.

Reageer op dit artikel