nieuws

Van Steenhoven juryvoorzitter Young Talent Award

Loopbaan

Voormalig bestuursvoorzitter Cuno van Steenhoven van DTZ Zadelhoff is juryvoorzitter van de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award. Hij volgt Pieter Affourtit op, die deze rol de afgelopen zes jaar vervulde.

Van Steenhoven juryvoorzitter Young Talent Award

In zijn rol van juryvoorzitter zal Van Steenhoven de debatten leiden waarin vijf talenten met elkaar strijden om de titel Vastgoedtalent van het Jaar. Aan het einde van het eerste debat, tijdens het Vastgoedmarkt Trends Congres op 21 april 2016, vallen twee jonge talenten af. Uit de drie overgebleven kandidaten bepaalt de jury na het slotdebat tijdens de Provada op 9 juni 2016 de winnaar. Die ontvangt een opleidingscheque van 5.000 euro, ter beschikking gesteld door ASRE.

De overige leden van de jury zijn assetmanager commercial real estate Klaas Boekschoten (winnaar 2015) van ASR Vastgoed Vermogensbeheer, regional director European Sales Richard Gerritsen van Yardi Systems en senior redacteur Erik Wiegerinck van Vastgoedmarkt.

Vastgoedondernemingen kunnen hun jonge talenten aanmelden voor deelname aan deze verkiezingen via een webformulier op Vastgoedmarkt.nl. Lees hier meer over de volledige procedure van de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2016.

Reageer op dit artikel