nieuws

Valad verhuurt 2275 m2 in The Mark in Rotterdam

Geen categorie

Valad Europe heeft aan twee bedrijven in totaal 2.275 m2 verhuurd in The Mark in Rotterdam.

De huurder zijn Biemond Moerman & Wichers Diensten en Baker Tilly Berk. De meerjarige huurovereenkomsten werd ondertekend namens het Valad Netherlands Diversified Partnership (VNDP).

Biemond Moerman & Wichers is een onafhankelijk advieskantoor dat zowel bedrijven als particulieren adviseert op het gebied van risicomanagement en bemiddelt bij verzekeringen, pensioenen en hypotheken. Baker Tilly Berk is een landelijke accountancy- en belastingadviesorganisatie met 17 vestigingen in Nederland. Baker Tilly Berk focust zich op de publieke sector en de grotere mkb-bedrijven.

Kantoorgebouw The Mark wordt momenteel volledig gerestyled naar een full-service kantoorgebouw met méér dan alleen kantoorruimte. Hierbij wordt de centrale entree ge-upgrade tot een ontvangstruimte met een hoogwaardige koffie-/loungeruimte. Verder biedt het gebouw zijn gebruikers een ruim opgezet en zeer representatief restaurant, een volledige geoutilleerd vergadercentrum van kan worden gemaakt alsmede een in-house gym.

Valad Europe werd bij de verhuur bijgestaan door De Mik Bedrijfshuisvesting.

Reageer op dit artikel