nieuws

Syntrus Achmea koopt 26 woningen in Amsterdam

Geen categorie

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft namens klanten de laatste 26 vrije sector huurwoningen afgenomen in de nieuwe Amsterdamse wijk Emerald. Daarmee is de wijk afgerond.

Alle woningen waren bij oplevering verhuurd. De 26 eengezinswoningen liggen langs de Daalwijkdreef in de E-buurt in Amsterdam Zuidoost. De woningen hebben drie slaapkamers, een woonoppervlakte van 118 tot 127 m2 en ze zijn voorzien van een luxe keuken met inbouwapparatuur en een complete badkamer. De gemiddelde huur bedraagt 965 euro. Eerder dit jaar nam Syntrus Achmea RE&F in dezelfde wijk al 74 woningen af. Ook die waren bij oplevering allemaal verhuurd. De woningen zijn toegevoegd aan het Achmea Dutch Value Added Residential Partnership (ADVARP), waarin meerdere pensioenfondsen participeren. Naast de huurwoningen heeft ontwikkelaar AM in Emerald ook 76 koopwoningen gerealiseerd. Zowel de ontwerpen als de woonsferen zijn door de inzet van crowdsourcing afgestemd op de wensen van de bewoners. De bouw was in handen van BAM Woningbouw.

Reageer op dit artikel