nieuws

Nieuw managementteam Cushman & Wakefield Nederland

Geen categorie

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield heeft het nieuwe managementteam van de Nederlandse organisatie bekendgemaakt. De benoemingen volgen op de acquisitie van DTZ Zadelhoff in Nederland, waarbij Jeroen Lokerse werd benoemd tot head of Netherlands en Jeroen de Bruijn tot head of Integration Netherlands.

De Executive Committee Nederland zal bestaan uit: Jeroen Lokerse, executive partner (Chairman); Frans van Toor, international partner; Jacques Boeve, international partner; Mathijs Flierman, international partner; en Jeroen de Bruijn, internationalpPartner.

Het executive committee staat onder leiding van Jeroen Lokerse en is verantwoordelijk voor de strategische koers en prestaties van de Nederlandse organisatie.

Jeroen Lokerse zegt over de benoemingen: ‘Ik kijk er naar uit om samen met het executive committee en het managementteam onze onbetwiste marktleiderspositie in Nederland te behouden en verder uit te bouwen. Dat kunnen we nu met een nog breder pakket aan hoogwaardige diensten voor klanten in alle sectoren van de markt, zowel lokaal als internationaal, in de transformatie van de manier waarop mensen werken, winkelen en leven.’

In lijn met de internationale organisatiestructuur van Cushman & Wakefield wordt ook de Nederlandse organisatie ingericht volgens verticale service lines. Het managementteam is verantwoordelijk voor het dagelijkse management van hun team en de financiële prestaties.

Benoemingen Service Lines: Mathijs Flierman, head of Capital Markets; Jacques Boeve & Frank Adema, Head of Valuation & Advisory; Remko Kempen, head of Office Agency; Jan Verhaegh, head of Industrial; Menno van Boxtel, head of Logistic; Herman van den Berg, head of Occupier Services; Arjen Boesveldt, head of Retail; Collin Anders, head of Global Occupier Services; en Tom van Putten, head of Asset Services.

De benoeming van een head of Strategic Consultancy & Sustainability wordt op een later tijdstip bekendgemaakt.

Benoemingen stafafdelingen: Frank van der Sluys, head of Research; Otto Hoogesteijn, head of Finance & interim IT; Wendy Schellens, head of Marketing & Communications en interim head of Human Resources; en Adrienne Honnebier, head of Legal.

Jeroen de Bruijn: ‘Het succes van onze mensen en het vertrouwen van onze opdrachtgevers zijn de belangrijkste pijlers onder de integratie van beide ondernemingen. Ik heb er alle vertrouwen in dat we met dit team kunnen zorgen voor een soepele integratie van beide organisaties. We zijn nu nog beter in staat toegevoegde waarde te bieden aan onze opdrachtgevers. Zowel lokaal, regionaal als (inter)nationaal.’

Cushman & Wakefield is de nummer 2 van de wereld in commercieel vastgoed. In Nederland heeft Cushman & Wakefield 14 kantoren en 575 medewerkers. In EMEA telt Cushman & Wakefield 5.000 medewerkers verspreid over 40 landen.

 

Reageer op dit artikel