nieuws

Nespresso breidt retailnetwerk uit

Geen categorie

Nespresso breidt het retailnetwerk met een nieuw travel-concept. Op Amsterdam Schiphol Airport en Utrecht Centraal Station openen woensdag 7 december twee nieuwe Boutiques speciaal voor forenzen en anderen reizigers.

De nieuwe Nespresso Boutique op Utrecht CS opent gelijktijdig met de volledig vernieuwde stationshal op 7 december. Na een ingrijpende verbouwing is Utrecht Centraal klaar voor de toekomst.
Het indrukwekkende en uiterst moderne gebouw is overdekt met een groot golvend dak dat door zijn vorm zorgt voor veel lichtinval en ruimte. Het station is het grootste spoorknooppunt van Nederland en geschikt voor honderd miljoen reizigers per jaar. De Nespresso Boutique op Schiphol Plaza, een unieke overdekte winkelomgeving met een ruim assortiment aan winkels met vele bekende merken, opent ook op 7 december en bevindt zich in het hart van Schiphol Plaza ter hoogte van aankomsthal 3.

Reageer op dit artikel