nieuws

Kristof Restiau managing director Redevco België

Geen categorie

Winkelvastgoedspecialist Redevco heeft Kristof Restiau aangesteld als managing director van Redevco Belgium, met ingang per 1 januari 2017. Restiau volgt Eric Van Dyck op, die die rol heeft vervuld sinds oktober 2010. Van Dyck zal zich verder toeleggen op zijn rol binnen het Investment Committee en blijft ook lid van de board van Redevco als chief investment officer.

In zijn nieuwe functie zal Restiau (49) instaan voor Redevco’s activiteiten in België en Luxemburg. Redevco Belgium vertegenwoordigt zo’n 25 procent van de totale vastgoedportefeuille van Redevco en spitst zich vooral toe op high street shops en retailparken. Restiau zal het Belgisch vastgoed verder uitbouwen en toekomstbestendig maken, met bijzondere aandacht voor grootschalige herontwikkeling van retailparken. Daarnaast zal hij de lokale implementatie van Redevco’s investeringsstrategie op zich nemen, door winkelvastgoed te kopen en verkopen voor de verschillende investeerders binnen het Redevco-platform.

Restiau heeft een ruime ervaring in winkelvastgoed. Zo vervulde hij reeds verschillende vastgoedgerelateerde functies bij retailers Quick en Lidl. Als business development manager bij Value Retail, een Europese ontwikkelaar en beheerder van luxe outletshoppingcentra, stond hij in voor de bouw, commercialisering en bedrijfsvoering van Maasmechelen Village. Daarna heeft hij uitgebreide ervaring opgedaan in de internationale vastgoedbouw als business development manager bij Strabag Benelux. De voorbije negen jaar was Restiau werkzaam als general manager Real Estate bij Kinepolis, een internationale (BE, NL, FR, SP, CH, PO) ontwikkelaar en beheerder van bioscopen.

Reageer op dit artikel