nieuws

28 nieuwe trainees bij Cushman & Wakefield

Geen categorie

Per 1 december is een nieuw traineeship gestart bij Cushman & Wakefield in Nederland. Een groep van bijna dertig trainees zal gedurende een jaar worden opgeleid tot vastgoedadviseur. Het traineeship bestaat al twintig jaar bij vastgoedadviseur DTZ Zadelhoff, dat sinds twee weken onderdeel is van de Cushman & Wakefield groep.

Jeroen Lokerse, head of Netherlands Cushman & Wakefield: ‘Dit traineeprogramma is een van de eerste gezamenlijke initiatieven sinds de fusie. Investeren in talent is voor ons van belangrijke waarde omdat we dankzij de kennis en kunde van onze mensen kunnen excelleren in onze dienstverlening. Ik ben er dan ook trots op dat we vandaag met zo´n grote groep talenten dit programma zijn gestart.’ 

Alle namen: Alexandra Bongers MSc, Sebastiaan Swart MSc, Johan Steinvoort Msc, Wyko Vink BBA, Pim Keij MSc, Jelle Boes MSc, Marije Wientjes BBA, Koen Janssen MSc, Timco Toppen MSc, Steven Bakker BBA, Niels van der Giessen BBA, Esther Mertens BBA, Bas Martens BBA, Badr Boudil MSc, Niels Zwetsloot MSc, Tim Brouwer MSc, Susanne Opmeer BBA, Maarten Beker BBA, Alba Sietses MSc, Kevin Chan MSc, Thomas van der Heijden MSc, Jacques Bink BBA, Jan Jurre Stomphorst MSc, Thijs van den Brink MSc, Valerie van Maarschalkerwaart MSc, Tom van Noort MSc, Ward van Hoof BBA en Willem van Laarhoven MSc. 

 

Reageer op dit artikel