nieuws

Mossel Award gooit het roer om en steunt stichting Hulphond

Geen categorie

Tijdens de tiende editie van het jaarlijkse Mosselgala, waarbij in voorgaande jaren de vastgoedman of –vrouw van het jaar werd gekozen, kondigde initiatiefnemer Eduard Schaepman aan het roer om te gooien.

In overleg met de jury van de Mossel Award bestaande uit Cor van Zadelhoff, Lesley Bamberger, Job Dura en David Hart is hij tot het besluit gekomen om de Mossel Award om te toveren tot het Mosselgala, waarbij een goed doel wordt belicht.

Tijdens het Mosselgala, het enige gala in Nederland dat in een bruin café wordt gehouden, vertelde Schaepman: ‘Prijzen worden er in Nederland al genoeg uitgedeeld. We gaan geen branchegenoten meer op een voetstuk plaatsen, maar anderen, die dat veel meer verdienen dan wijzelf.’ Vanaf nu zal er elk jaar een andere organisatie in het zonnetje worden gezet, en beloond met een financieel ondersteuning. Dit jaar is dat Stichting Hulphond, een kwalitatief hoogwaardige organisatie, die voor steeds meer ziektebeelden, gedragsstoornissen en leer- of andersoortige problematiek hulphonden inzet.

Reageer op dit artikel