nieuws

Investium heet vooraan ComfortZone Vastgoed

Geen categorie

Investium gaat verder onder de naam ComfortZone Vastgoed. Dat laat het vastgoedbedrijf weten.

Office ComfortZone wil werkplekken creëren die voelen als een ‘zakelijk thuis’. Een inspirerende werkomgeving met een warme, huiselijke sfeer. Een mix van eigen af te sluiten kantoorruimte en luxe, centrale voorzieningen . In de Randstad zijn dergelijke formules al heel gewoon, daar buiten nog relatief onbekend. Het bedrijf zoekt scherp geprijsde kantoorpanden tussen de 2.500 en 5.000 m2, die ongeschikt zijn voor transformatie, maar te goed om te slopen.

De eerste acquisitie is recent afgerond met de koop van een kantoorpand aan Flight Forum 800-830 te Eindhoven, ter grootte van 3.150 m2. De ambitie is om een portefeuille op bouwen van 15 tot 20 panden de komende jaren.

Reageer op dit artikel