nieuws

Haarlem zoekt maatschappelijk betrokken huurder

Geen categorie

De gemeente Haarlem wil gebouw Da Vinci in Haarlem Meerwijk samen met partijen in de stad ontwikkelen, meldt de gemeente in een persbericht. Het gebouw en zijn huurders moeten de motor worden van de wijkontwikkeling.

Haarlem zoekt één hoofdhuurder. Deze moet beschikken over een eigen netwerk en in staat zijn een flexibele organisatievorm te creëren. De flexibele organisatievorm faciliteert en stimuleert samenwerking en zorgt voor het effectief inzetten van de aanwezige of nieuwe kwaliteiten. De organisatie kan daardoor uitstekend en flexibel inspelen op ontwikkelingen in Meerwijk. Het scheppen van een verdienmodel waarmee minimaal een kostprijs dekkende huur is te realiseren voor 5 tot 10 jaar maakt onderdeel uit van de organisatievorm. Meerwijk in Haarlem Het Da Vinci gebouw in Meerwijk ligt in een kleurrijke buurt. Het is een licht en modern pand aan een centraal gelegen plein met verschillende mogelijkheden. Er is gratis parkeergelegenheid in de parkeergarage onder het plein en in de nabije omgeving.

Reageer op dit artikel