nieuws

Eefje Voogd verkozen tot Vastgoedvrouw 2016

Geen categorie

Directeur Eefje Voogd van Eefje Voogd Makelaardij is Vastgoedvrouw van het jaar 2016. Zij werd door de vereniging Dutch Women in Real Estate (DWIRE) op 17 november 2016 tijdens het najaarsevent gekozen.

Eefje Voogd verkozen tot Vastgoedvrouw 2016

Voogd ontving de award in de vorm van een verbronsd beeldje van kunstenaar Corry Ammerlaan-Van Niekerk. Zij ontving de prijs uit handen van juryvoorzitter Martine Gründemann MRE, directeur G&S Vastgoed en Vastgoedvrouw 2015.

De overige genomineerden waren Josja van der Veer, gebiedsontwikkelaar & stadsgeograaf VU Amsterdam en Marieke Mentink, adjunct-directeur Dura Vermeer Bouw Hengelo. Zij werden uit publieksinzendingen geselecteerd door een jury bestaande uit Martine Gründemann MRE (directeur G&S Vastgoed), ir. Sechmet Bötger (architect Innerarchitecture) en Cornélie Arnouts (advocaat Boekel). Daarna was het woord opnieuw aan professionals uit de vastgoedsector om hun favoriet aan te wijzen.

De verkiezing werd gesponsord door G&S Vastgoed en Icon Real Estate. DWIRE is een netwerk van 350 vrouwen werkzaam in de (commerciële) vastgoedsectoren werd opgericht in 2007.

Reageer op dit artikel