nieuws

ABC adviseert Standvast Wonen

Geen categorie

Standvast Wonen heeft de resterende woningen in het complex De Aak in Nijmegen met 44 appartementen verkocht aan een particuliere belegger, meldden we vorige week.

Daaraan kunnen we toevoegen dat ABC Capital naast de commerciële procesbegeleiding ook namens Standvast Wonen de goedkeuringsaanvraag bij de Autoriteit woningcorporaties verzorgt. Standvast Wonen werd juridisch begeleid door Van der Stap Notarissen. De koper werd geadviseerd door Hans Janssen Vastgoedconsultants & Taxateurs.

Jordy Ras, vastgoedanalist ABC Capital: ‘Vanuit particuliere beleggers was er veel interesse voor de resterende appartementen in het complex door met name het recente bouwjaar in combinatie met de ligging. Wij zien op dit moment dat veel corporaties niet-DAEB-complexen of bezit dat buiten de kernregio valt, aanmerken als bezit dat voor verkoop in aanmerking komt. Door de grote vraag vanuit de markt en de voorgenomen versoepeling van de regelgeving voor verkoop, liggen er voor corporaties veel kansen.’

Reageer op dit artikel