nieuws

The Sting lanceert modeformule Stangata

Geen categorie

The Sting lanceert binnenkort in meerdere steden de nieuwe modeformule Stangata. De modeketen heeft afgelopen jaren al de vrouwelijke variant Costes uitgerold.

Dat blijkt uit berichtgeving van retailnews.nl. Stangata opent in elk geval winkels in Den Bosch en Alkmaar. In die laatste stad komt Stangata op de plek van het voormalige filiaal van Spaander, dat anderhalf jaar geleden door brand werd verwoest. Wanneer de eerste winkels opengaan is nog niet bekend. De nieuwe formule gaat nette en casual kleding verkopen. Waar The Sting zich vooral op de jeugd richt, is Stangata net als Costes meer bedoeld voor studenten.

Stangata wordt al als modemerk verkocht bij The Sting. Costes heeft de afgelopen drie jaar 23 winkels geopend, waarvan sommige al bestonden onder de naam Lady Sting. De uitrol van Stangata zal minder snel gaan, zegt The Sting. De modeketen heeft zowel nieuwe winkelpanden als bestaande vestigingen op het oog. Zo kan Stangata in winkels van The Sting komen, die dan naar een nieuwe locatie verhuizen. Ook denkt The Sting aan winkels, waarin zowel een Stangata als Costes zijn gevestigd. 

Reageer op dit artikel