nieuws

Nijs naar Bouwinvest Healthcare Fund

Geen categorie

Frank Nijs begint per 1 juni als acquisiteur voor het Bouwinvest Healthcare Fund. Nijs werkte de laatste zes jaar bij ’s Heeren Loo Zorggroep.

Daar was hij als projectontwikkelaar verantwoordelijk was voor portfoliomanagement. Frank Nijs heeft ruim twintig jaar ervaring in projectontwikkeling en was in de periode voor ’s Heeren Loo werkzaam bij Kristal en Heijmans. Nijs komt in het team van Erwin Drenth, manager Zorgvastgoed bij Bouwinvest.

Nu het Healthcare Fund in omvang groeit komen er ook steeds meer investeringsaanvragen van zorgaanbieders binnen. In de rol van acquisiteur zal Nijs zorgvastgoed projecten selecteren en aankopen die passen binnen de strategie van het fonds. De portefeuille richt zich op huisvesting in de care-markt, met de nadruk op de ouderen- en de gehandicaptenzorg.

Recente projecten van het Bouwinvest Healthcare Fund zijn onder andere de nieuwbouw van een zorgcomplex met tachtig zorgstudio’s voor Stichting Amsta in Amsterdam en de herontwikkeling van Zonnehof Mijdrecht en Zonnehof Ouderkerk met in totaal negentig intramurale zorgstudio’s voor Zonnehuisgroep Amstelland en 91 zorgappartementen in de vrije verhuur. 

Reageer op dit artikel