nieuws

Rotterdam besteedt leegstandsbeheer uit

Geen categorie

De gemeente Rotterdam heeft besloten het tijdelijk beheer van de panden aan de Schiekade, de Delftsestraat en het Delftseplein in Rotterdam Central District onder te brengen bij leegstandbeheerder FMT.

De panden huisvesten momenteel bijna 100, veelal creatieve, ondernemers: van vormgevers, webdesigners en architecten tot fotografen, adviesbureaus, filmmakers en horeca. FMT neemt de afspraken met de huidige huurders over, zodat de bedrijven hun werkzaamheden kunnen voortzetten. Dit gebeurt voor het Schiekadeblok in samenspraak met ZUS, dat de conceptbewaking doet. Voor de overige panden aan de Delfstestraat en Delftseplein heeft FMT in het kader van leegstandsbeheer een opdracht tot vulling van de leegstand aldaar. 

Het gebied is de laatste jaren uitgegroeid tot een populair ondernemerscentrum in Rotterdam, 200 meter verwijderd van Rotterdam Centraal.

Reageer op dit artikel