nieuws

Gaastra Vastgoed Regatta in september

Geen categorie

Op 8 september zal de vijfde editie van de Gaastra Vastgoed Regatta plaatsvinden, waarbij ook geld voor goede doelen wordt opgehaald.

De Regatta, ondergebracht in een stichting, is uitgegroeid tot een groots evenement met als initiatiefnemers en organisatoren BNP Paribas Real Estate en Appelhoven Vastgoedadviseurs. Gaastra verbindt zich wederom als sponsor aan deze dag.

Door het grote aantal deelnemers de afgelopen jaren en de bijbehorende inschrijfgelden was de Stichting in staat afgelopen edities totaal 100.000 euro aan goede doelen, waaronder Stichting Don en het Willem Alexander Kinderziekenhuis, te schenken. Voor de aanstaande lustrumeditie is wederom gekozen voor het Willem Alexander Kinderziekenhuis om het surplus van de dag aan te schenken.

Afgelopen jaren waren er telkens 35 deelnemende Lemsteraken met totaal 500 deelnemers en werd er op het water een mooie sportieve strijd gevoerd voor de kust van Volendam. Daarna was er aan de wal gelegenheid voor een ontspannen samenzijn na de zomerperiode. De stichting kent een raad van toezicht met daarin Arnoud Mathijsen van HMK notarissen, Boris Brummelhuis van Kildare Partners en Joep Moonen van Moonen Bouwbedrijf.

Reageer op dit artikel