nieuws

Martine Gründemann Vastgoedvrouw 2015

Geen categorie

Martine Gründemann, Head of Commerce G&S Vastgoed is vandaag tijdens de najaarsbijeenkomst van DWIRE uitgeroepen tot Vastgoedvrouw van het jaar 2015.

Martine Gründemann Vastgoedvrouw 2015

Zij ontving de prijs in de vorm van een verbronsd beeldje van kunstenaar Corry Ammerlaan. De sculptuur met de naam ‘De uitdagende stap’ symboliseert dat de mens de toekomst maakt, er vorm en kleur aan geeft en anderen inspireert. De winnares ontving de prijs uit handen van juryvoorzitter Christa Thijssen, directeur van Holland Property Plaza en European Real Estate Circles en Vastgoedvrouw van het jaar 2014.

Door dames en heren werkzaam in de vastgoedbranche waren vrouwen genomineerd die een belangrijke, opvallende, bijzondere of creatieve bijdrage hebben geleverd aan de Nederlandse Vastgoedmarkt. Een vakkundige jury bestaande uit Christa Thijssen, Hanneke Diephuis (Sense Vastgoed), Susan van Beek (homeDNA) en Jemima de Brauwere (AAArchitecten) selecteerde uit alle inzendingen een shortlist van drie kandidaten. Naast Martine Gründemann waren genomineerd Lara Muller, directeur van adviesbureau Onimpact en Alexandra Boot, directeur van Boot Advocaten.

De jury roemde Gründemann vooral vanwege haar creativiteit, haar vastberadenheid en haar resultaatgerichtheid. Volgens de jury heeft ze een enorm netwerk, is ze innovatief en helder in het communiceren van haar ideeën en doelstellingen. Daarnaast was de jury van mening dat de DWIRE Vastgoedvrouw 2015 met succes een belangrijke toppositie bekleedt in een sector die overwegend bestaat uit mannen.

Reageer op dit artikel