nieuws

Round Hill Capital wil 20.000 woningen in Nederland

Geen categorie

Round Hill Capital streeft naar een Nederlandse portefeuille van 20.000 woningen. Die omvang is nodig voor een stevige beheerorganisatie die de huurders gelukkig maakt en zo de kasstroom veilig stelt, zegt CEO Michael Bickford tegenover Vastgoedmarkt.

‘Na vijf aankopen – meer dan bij welk andere buitenlandse investeerder in de laatste twaalf maanden – hebben we een woningportefeuille ter waarde van 700 miljoen euro in het gereguleerde en niet-gereguleerde segment. Ik denk dat een gezonde omvang van onze Nederlandse woningportefeuille – laten we zeggen – 20.000 eenheden of groter is’, aldus Bickford in een video-interview.

‘Bij ons acquisitiebeleid hebben we geen vooroordeel over de omvang die een portefeuille moet hebben. We hebben er gekocht van 200 à 300 eenheden, maar ook van 3.000. Omdat er onderaanbod is, kijken we ook naar projectontwikkeling en daar willen we misschien ook in investeren. En al waren we oorspronkelijk georiënteerd op de Randstad, tegenwoordig bekijken we het hele land: noord, zuid, oost en west.’

Meer over de plannen van Round Hill Capital in het net verschenen meinummer in het online artikel.

Reageer op dit artikel