nieuws

Nieuwe naam vastgoedtak Inter Ikea nu Vastint

Geen categorie

Nieuwe naam vastgoedtak Inter Ikea nu Vastint

Inter Ikea Property Division kondigt vandaag 22 september de rebranding aan van haar negen bedrijfsonderdelen. De rebranding is volgens de vastgoedpoot van Inter Ikea nodig om toekomstige groeiplannen van de organisatie beter mogelijk te maken.

Vanaf 22 september worden de bedrijfsonderdelen van de Inter Ikea Property Division – Pronam (Nederland), Inter Hospitality (in heel Europa), LandProp (het Verenigd Koninkrijk), Interprime Properties (Roemenië), Larix Property (Letland), Pinus Proprius (Litouwen), SwedeCenter (Polen), Galliford (België) en Vastint Land (in heel Europa) – samengebracht onder de naam Vastint.

Vastint Holding, de holdingmaatschappij van de Inter Ikea Property Division, werd in 1989 in Nederland opgericht. Vastint is de afkorting van Vastgoed Internationaal. De gekozen merknaam Vastint voor de gehele groep combineert de Nederlandse wortels met 25 jaar ervaring in vastgoedinvestering en -ontwikkeling.

Reageer op dit artikel