nieuws

Salary Survey van Vastgoedmarkt en Berenschot

Geen categorie

De jaarlijkse Salary Survey onder vastgoedprofessionals is begonnen. Met dit onderzoek willen Vastgoedmarkt en onafhankelijk organisatieadviesbureau Berenschot inzicht krijgen in de arbeidsvoorwaarden van vastgoedprofessionals, trends en ontwikkelingen signaleren en vergelijkingen maken met de beloningen in het verleden.

Het invullen van de vragenlijst duurt slechts 5 minuten. De resultaten vindt u terug in het februarinummer van Vastgoedmarkt. U kunt uw eigen arbeidsvoorwaarden dan vergelijken met die van uw collega’s bij andere organisaties.

Onder de mensen die de online enquête volledig invullen, verloten we drie jaarabonnementen op een vakuitgave van BIM Media. U kunt daarbij kiezen uit Vastgoedmarkt, Cobouw of De Architect.

Klik hier om meteen te beginnen met de vragenlijst.

Reageer op dit artikel