nieuws

Monique Tetteroo directeur Dynamis

Geen categorie

Monique Tetteroo (1976) is per 6 januari 2014 directeur van Dynamis Vastgoedconsultants en Makelaars. Zij neemt de werkzaamheden en verantwoordelijkheden over van Annelou de Groot MRICS, die per 1 januari 2014 landenmanager Nederland is bij Europees winkelbelegger Vastned.

Monique Tetteroo directeur Dynamis

Tetteroo heeft verschillende functies bekleed binnen de vastgoedsector. Zij is werkzaam geweest als consultant bij Aestate Adviesbureau, projectontwikkelaar bij Vesteda en portefeuillebeheerder bij woningcorporatie Mitros. Recent was zij regiomanager bij Janssen de Jong Projectontwikkeling. Tetteroo heeft Bouwkunde gestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht en aan de TU Delft met afstudeerrichting Bouwmanagement en Vastgoed.

Reageer op dit artikel